Safety Lab je novoosnovana tvrtka za tehnička ispitivanja, zaštitu na radu i zaštitu od požara. Bavimo se savjetovanjem, organizacijom i provedbom zaštite na radu i sigurnosti.

Što nas čini posebnim?

Individualni pristup svakom klijentu, u potpunosti se prilagođavamo Vašim potrebama, radnom vremenu, dolazimo na lokaciju koja Vam odgovara. Kombinacijom informacija o Vašem poslovanju i naših stručnih tehničkih znanja, osigurati ćemo rješenja koje ćete zasigurno efikasno i u kratkom roku implementirati u daljnje poslovanje i tako biti usklađeni sa zakonskom regulativom na najkvalitetniji mogući način. Obratite nam se s povjerenjem za usluge neophodne unutar Vašeg poslovanja.

Usluge ne pružamo samo na području Istarske i Primorsko-goranske županije, već i diljem cijele Republike Hrvatske, a kontaktirati nas možete bez ustručavanja... i to 0-24h!

Zadovoljstvo naših klijenata na prvom nam je mjestu te možete računati na našu podršku u svakoj situaciji!

Alen Perić, struč.spec.ing.sec., direktor

Alen je iz Umaga i ima završen Specijalistički diplomski stručni studij Sigurnosti na radu. Osim toga, ima završene i sljedeće edukacije: Opći i posebni dio stručnog ispita za stručnjaka zaštite na radu, Osnovna andragoška znanja, Odgovorna osoba za rad s opasnim kemikalijama, Utvrđivanje alkoholiziranosti radnika na radu,... kao i mnoge druge certifikate nužne za uspješno obavljanje poslova.

Osim konstantnih edukacija i usavršavanja - profesionalnost, urednost, ozbiljnost, individualna predanost svakom klijentu i njegovim realnim potrebama, fleksibilnost i dostupnost su ono što Alena čini uspješnim u ovom poslovanju!

Obratite nam se s punim povjerenjem i uvjerite se u profesionalnost naše tvrtke!

Kontakt